Tosya Anadolu İmam Hatip Lisesi

Cumhuriyet Mh. İsmail Ergi Sk. No38/A 37300 Tosya/KASTAMONU
Vizyon
Dört senede; ruhen ve bedenen sağlıklı bir ömür, ulaşılabilecek bir ideal vadediyoruz.
Misyon
Bütün çalışanlar ve öğrencilerimizin devamlı öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onların çağımızın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bireyler olarak yetişmeleri için yola çıktık.
Başarılar
2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KUR´AN-I KERİM´İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA İL DÖRDÜNCÜLÜĞÜ, EZAN OKUMADA İL BEŞİNCİLİĞİ, ARAPÇA YARIŞMALARINDA; ARAPÇA TİYATRODA İL BİRİNCİLİĞİ, AKABİNDE BÖLGE BİRİNCİLİĞİ FİNALDE DE TÜRKİYE DÖRDÜNCÜLÜĞÜ. ARAPÇA ŞARKI SÖYLEMEDE İL BİRİNCİLĞİ, BÖLGE DÖRDÜNCÜLÜĞÜ. 2011-2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARAPÇA HİTABET YARIŞMASINDA İL BİRİNLİĞİ, DÜZCE İLİNDE YAPILAN BÖLGE DÖRDÜNCÜLÜĞÜ. ARAPÇA BİLGİ YARIŞMASINDA İL İKİNCİLİĞİ, HAFIZLIK YARIŞMASINDA İL İKİNCİLİĞİ, GÜZEL EZAN OKUMADA İL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ. SPORDA SERBEST GÜREŞ MÜSABAKALARINDA TAKIM HALİNDE İL BİRİNCİLİĞİ, 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAFIZLIK YARIŞMASINDA İL BİRİNCİLİĞİ BARTIN İLİNDE YAPILAN BÖLGE YARIŞMASINDA BÖLGE DÖRDÜNCÜLÜĞÜ, ARAPÇA MUSİKİ YARIŞMASINDA İL BİRİNCİLİĞİ, ARAPÇA BİLGİ YARIŞMASINDA İL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ, HUTBE OKUMA YARIŞMASINDA İL BİRİNCİLİĞİ, GÜZEL EZAN OKUMA YARIŞMASINDA İL İKİNCİLİĞİ, KASTAMONU DA YAPILAN YILDIZ GENÇLER GÜREŞ MÜSABAKALARINA KATILAN ÖĞRENCİLERİMİZ KİLOLARINDA 6 BİRİNCİLİK, 4 İKİNCİLİK ALARAK TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILIM, 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HUTBE OKUMADA İL ÜÇÜNLÜĞÜ, EZAN OKUMA YARIŞMASINDA İL İKİNCİLİĞİ, ARAPÇA ŞİİR OKUMADA İL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ, ARAPÇA BİLGİ YARIŞMASINDA İL ÜÇÜNLÜĞÜ, KASTAMONU DA YAPILAN YILDIZ GENÇLER GÜREŞ MÜSABAKALARINDA ÖĞRENCİLERİMİZ KİLOLARINDA 6 BİRİNCİLİK, 4 İKİNCİLİK VE TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILIM, 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KASTAMONU DA YAPILAN YILDIZ GENÇLER GÜREŞ MÜSABAKALARINDA TAKIM HALİNDE İL BİRİNCİLİĞİ, HAFIZLIK YARIŞMASI İL BİRİNCİLİĞİ VE BÖLGE YARIŞMASINDA (BOLU) BÖLGE İKİNCİLİĞİ, GÜZEL EZAN OKUMA YARIŞMASI İL İKİNCİLİĞİ, KUR´AN-I KERİM´İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA İL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ ARAPÇA METİN OKUMA YARIŞMASI İL ÜÇÜNLÜĞÜ, 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KUR´AN-I KERİM´İN GENÇ MUHAFIZLARI HAFIZLIK YARIŞMASINDA İL BİRİNCİLİĞİ VE BÖLGE DÖRDÜNCÜLÜĞÜ. ARAPÇA BİLGİ YARIŞMALARI ŞİİR OKUMA DALINDA İL BİRİNCİLİĞİ, KASTAMONU DA YAPILAN YILDIZ GENÇLER GÜREŞ MÜSABAKALARINDA TAKIM HALİNDE İL BİRİNCİLİĞİ, YILDIZ GENÇLER FUTBOL ŞAMPİYONASINDA TAKIM İLÇE İKİNCİLİĞİ VE İL DÖRDÜNCÜLÜĞÜ, DEĞERLEMİZİ GÜZEL TÜRKÇEM İLE ANLATIYORUM KONULU PROJE YARIŞMALARINDA DA İLÇE BİRİNCİLİĞ. 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MASA TENİSİ TURNUVASINDA İLÇE BİRİNCİLİĞİ, 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KOMPOZİSYON YARIŞMASINDA İLÇE İKİNCİLİĞİ ARAPÇA ETKİNLİK YARIŞMALARINDA; ARAPÇA ŞİİR OKUMADA İL İKİNCİLİĞİ, ARAPÇA METİN CANLANDIRMADA İL İKİNCİLİĞİ, KUR´AN-I KERİMİ GÜZEL OKUMADA İL İKİNCİLİĞİ, SERBERST GÜREŞ DALINDA TAKIM İL BİRİNCİLİĞİ.
Yatakhane Koğuşu :6
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
08:20 Ders Başlama 15:50 Ders Bitişi
Doğalgaz Kalorifer
Toplu taşıma ve özel
Toplu taşıma servisleri
Cumhuriyet Mahallesi İsmail Ergi Sokak No/38 Tosya
Okulumuz İlçe merkezinde olup ilimize 70 km mesafededir.
Sınavsız
Güreş, Futbol, Masa Tenisi,