KASTAMONU / TOSYA - Tosya Anadolu İmam Hatip Lisesi

Tahsin USKAN - Müdür Başyardımcısı

1975 yılında İskilip´de doğdu. İlköğrenimini Tosya Namık Kemal İlkokulunda, Ortaokul ve Lise  öğrenimini Tosya İmam Hatip Lisesi´nde, Lisans Öğrenimini Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği Bölümünde 1997 yılında tamamladı.Lisans Öğrenimin peşinden Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü Türk Tarihi Anabilim Dalı Yeniçağ Tarihi Bilim Dalı alanında Yüksek Lisans öğrenimine başladı. Yüksek Lisans Öğrenimini 2000 yılında tamamladı. 27 Mart 1998 tarihinde Öğretmenliğe Kastamonu Ticaret Meslek Lisesi’nde başladıktan sonra sırasıyla Devrekani Şenlik YİBO,Yenidoğan İlköğretim Okulu, Fevzipaşa İlköğretim Okulu ve Tosya Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğretmenlik, akabinde Tosya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Daha sonra 23.06.2015 tarihinde Tosya Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne Öğretmen olarak göreve başladı ve 26.09.2016 tarihinden itibaren okulumuzda  Müdür Başyardımcılığı görevine devam etmektedir.

Gelecek İçin Eğitim Kursu, İntel Gelecek İçin Eğitim Kursu, Yabancı Dil(İngilizce)Kursu, Toplam Kalite Yönetimi ve Okul Gelişim Modeli Eğitim Semineri,  İlköğretim 6-7.sınıf Sosyal Bilgiler(I grup) Öğretim Programı Tanıtım Semineri, Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları ve Ödül Süreci Tanıtım Semineri,Kan Bağışçısı Eğitici Eğitimi Semineri, Özel Eğitim Semineri, Demokratik Vatandaşlık ve İnsan Hakları Eğitimi Semineri,  Tarih Dersi Öğretim Programları Tanıtım Semineri,Fatih Projesi Etkileşimli Tahta Kullanım Semineri,Afet ve Acil Durum Hazırlık Uygulamaları Semineri,Özel Eğitim Hizmetleri Semineri, Soruşturma Teknikleri Kursu, Fatih Projesi - Ağ Altyapısı Semineri, Fatih Projesi Eğitimde Teknoloji Kullanımı Kursu,Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Sınav Sorumlusu Tamamlama Kursu, Fatih Projesi Etkileşimli Sınıf Yönetimi Kursu,Çalışanların Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Kurslarına katılmıştır.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.