T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KASTAMONU / TOSYA - Tosya Anadolu İmam Hatip Lisesi

Hasan ÇOLAKOĞLU - Başöğretmen Okul Müdürü

        1967 yılında Tosya´da doğdu. Orta ve Yüksek öğrenimini İstanbul´da, İstanbul Gaziosmanpaşa İmam Hatip Lisesi´nde ve Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi´nde tamamladı. 18 Aralık 1992 Cuma günü Karabük Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde öğretmenliğe başladı.

       Sırasıyla Tosya Akbük İlköğretim Okulu ve Yavuz Selim İlköğretim Okulu´nda öğretmenlik, akabinde Tosya Mithat Boyner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

       16/09/2015 tarihinde okulumuzda Müdür olarak görevine başladı.        

       Sosyal etkinlik planlama ve uygulama semineri, Özel Eğitim Semineri, İnsan Hakları ve Vatandaşlık Eğitimi Semineri, Yeşil Kutu Çevre Eğitimi Semineri, Uzaktan Eğitim Faaliyeti, Fatih Projesi Etkileşimli Tahta Kullanım Semineri, Sunu ve slayt hazırlama kursu, Web tasarımı kursu, İntel Gelecek İçin Eğitim Kursu, Liderlik Temel Kursu, Hızlı Okuma Teknikleri Kursu, Eğitimde FATİH-Projesi Yönetici Eğitimleri (Teknoloji ve Liderlik Forumu) Kursu, FATİH Projesi Hazırlayıcı Eğitim Kursu, Soruşturma Teknikleri Kursu, FATİH Projesi Eğitimde Teknoloji Kullanımı Kursu, Liderlik ve Girişimcilik Eğitimi Seminerine katılmıştır.

        Evli ve 2 çocuk babasıdır.