DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İMAM HATİP OKULLARI BAŞARILI ÖRNEKLER SERGİSİ OYLAMA

İmam Hatip Okullarındaki başarılı örneklerin ve model uygulamaların teşvik edilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılmasına katkı sağlamak amacıyla İmam Hatip Okulları Başarılı Örnekler Sergisi gerçekleştirilmektedir. Değerlendirmeler sonucu belirlenen 50 başarılı örnek video çekimleri yapılmıştır. Başvuru metin ve videolar birlikte değerlendirilerek her tematik alandan üç başarılı örnek oylama sürecine alınmıştır. Sergi Çağrı Rehberine göre her tematik alandan üç başarılı örnek; öğrenci, öğretmen ve veliler başta olmak üzere kamuoyu tarafından oylanarak birinci, ikinci ve üçüncü belirlenecek, oylamada bir IP adresinden yalnızca bir oy kullanılacaktır.

7 Ekim'e kadar devam edecek olan oylama sürecine "Son Söz Sizde, Oylamaya Katıl, Birinciyi Belirle"

"https://dogmprojeler.meb.gov.tr/argePuanlama.aspx"

Yayın: 04.10.2021 - Güncelleme: 04.10.2021 17:47 - Görüntülenme: 361