ÇOCUĞUNUZU NEDEN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNE GÖNDERMELİSİNİZ!

Okulumuz Tosya Anadolu İmam Hatip Lisesinde; Kur'an ve Sünneti refarans alan bir din öğretimi devletimizin denetim ve himayesinde gerçekleştirilmektedir.

Okulumuz Tosya Anadolu İmam Hatip Lisesinde; İnsanlığın küresel barışa daha çok ihtiyaç duyduğu çağımızda; geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza , yaşayacakları çağın bilgisini vermek ve becerilerini kazandırmak, onları milli, manevi, ahlaki ve insani değerlere sahip, kendi kültürü ile bütünleşmiş, farklı kültürlerle barışık, ülkesine ve insanlığa faydalı olma idealine sahip bireyler olarak yetiştirmek temel hedefimzdir.

Okulumuz Tosya Anadolu İmam Hatip Lisesinde; öğrencilere doğru inanç, doğru bilgi, doğru düşünce ve doğru davranış kazandırmak esastır.

Anadolu İmam Hatip Liseleri Tanıtım afişlerine ulaşmak için linke tıklayınız.

meb_iys_dosyalar/37/14/169178/dosyalar/2021_06/10114657_Okul_TanYtYm_AfiYleri.pdf

Yayın: 10.06.2021 - Güncelleme: 10.06.2021 15:01 - Görüntülenme: 327
Kaynak: DÖGM